Strax söder om Linköping ligger Löt Ryttargård, ett lokalt gårdsmejeri som producerar genuina östgötska mejeriprodukter från gårdens egna mjölkgetter.
Genom småskalig och hantverksmässig tillverkning värnar man om mjölkens unika smak. Gårdens fritt betande getter har alla ett eget namn och har möjlighet att vistas ute dagligen om de själva så önskar.
På Wålstedts lantbruk bedrivs ekologisk grönsaksodling, det finns restaurang, bakkurser och upplevelsebaserat boende. Här har det odlats ekologiskt och KRAV-märkt sedan KRAV startade 1985.
Jürss mejeri gör ost på ekologisk certifierad mjölk från sörmländska gårdar. Kerstin & Claes Jürss driver mejeriet som ligger i Hälleforsnäs och har fått många utmärkelser för sina goda ostar genom åren.
Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.